Sleepover med livets vänner

Igår kom mina tjejer Lena, Linda och Jonna till mig för vad som skulle bli 24 timmar tillsammans och nu har jag precis kramat dem hejdå – och herregud vilket härligt dygn vi haft tillsammans. Känner mig helt fylld på positiv energi! 😀

Det här är ett gäng jag känt sedan jag började i sjuan och hållit ihop med sedan dess. Något jag uppskattar extra mycket idag.

Det är något speciellt med att ha stått vid varandras sida genom så många stadier av livet och fått se varandra växa (och ibland falla för att sedan ta sig upp igen) och verkligen veta vart man har varandra. Det här gänget är dessutom ett riktigt skrattgäng och det går inte många minuter innan vi alla viker oss av skratt så att tårarna rinner när vi är tillsammans – vilket jag älskar(!)

Kickade igång gårdagen med bubbelbrunch bestående av sashimisallad och asiatisk räksallad med surdegsbaguette och tryffelaioli – samt rosébubbel i glasen. 

Fräscht och supergott (även fast jag bröt mina två vegetariska veckor en dag för tidigt). 😉

Sedan gjorde Jonna ett gäng drinkar som definitivt kommer att bli en ny favorit här hemma – Scroppino. Drinken består av citronsorbet, lite vodka och mousserande vin. Var så gott!

Alla tjejerna har barn och Jonna (till höger) är rätt så nybliven mamma till lilla Leo som kom i november så det var extra kul att få skämma bort dem lite.

Var lite tråkigt väder på dagen så vi hoppade i spabadet med drinkarna där vi låg och hade det gott ett par timmar.

Till middag hade jag ordnat löjromspizza med surdegsbotten, en massa parmesan och kalix löjrom (bästa jag vet) samt en annan variant med västerbottenost, olika sorters svamp, färsk vitlök och rucola som vi sköljde ner med en massa rödpang.

Älskar att göra egen pizza hemma, så lyxigt! Efter middagen hade jag bakat brownie som serverades med hemgjord hallonglass och jordgubbar.

I morse dukade jag upp sconesbrunch med färsk frukt och olika typer av marmelad.

Ja, herregud vad lyckligt lottad jag är som har såna här vänner. <3 Recept på löjromspizzan och drinken kommer inom kort.

Ha en härlig söndag.

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!