Hej finisar!
Måndag och ny vecka. Inte vilken vecka som helst dock utan gala-vecka (wiiiehooo, älska galaliv)! På fredag är det nämligen ELLE mat & vins 20årsjubileum vilket jag verkligen känner mig pepp på!
Funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig med det lutar mot långklänning faktiskt. Hmm.. Snygg tänkte jag vara i vilket fall, haha!
I dag bjuder jag på receptet på min chevrépaj fylld med ruccola, spenat och skördetomater i alla olika färger. God att äta som den är eller i kombination med kött eller andra små tapasrätter.
Sist när vi åt den här gudingen dukade jag upp en gigantisk ostbricka och serverade med ugnsbakade rödbetor och färsk sangria. Inte dumt vill jag lova!
Här hittar du receptet på min krämiga chevrépaj!
Här hittar ni receptet på min bästa sangria!
BTW, SÅ galet kul att se att ni nu är rätt så många som hänger här inne på bloggen! Vore ju så kul om ni kunde kommentera lite mer så jag får veta vilka ni är. Det som är det roligaste med att blogga ju. Att lära känna er och på något sätt ”hänga tillsammans”. He..he! Hoppas ni förstår!
Kramkram