Nu drar jag till Paris och springer maraton och rekar slott inför bröllopet

Härlig rubrik ändå.

På söndag springer jag livets andra maraton (läs om mitt första maratonlopp i Amsterdam här >>) och även fast jag peppade mig själv till att hålla dessa rutiner den här veckan inför loppet >> så kan jag inte riktigt säga att jag gjort det. Tre önskepass har blivit ett och jag sprang mina senaste kilometer i måndags.

Jag lovade mig själv att inte stressa på jobbet, det resulterade i att jag kom på den genialiska idén att komma in 07 på morgonen istället för 08:30, och det gick ju fint. Grejen har bara varit att jag inte gått hem vid 16 utan jobbat kvar till 17:30. Så har därför bara blivit fler timmar på jobbet varje dag…

Utöver det har jag druckit dåligt med vatten, inte ätit som jag ska osv. Men, det är ju precis så här livet är. Man planerar, gör sitt bästa för att följa paneringen och så kommer någonting emellan. 😉

Jaja, är trots det himlarns pepp (vill bara att mitt sjuka lock i örat som jag fick igår ska försvinna) och hinner faktiskt med två hela dagar med god mat och strosande längs Paris vackra gator tillsammans med Krister, Anna och Oscar innan det står maraton på schemat.

Vår plan består av att äta en massa gott och bara glida runt och insupa den vackra staden. Har ni tips på restaurang, café eller liknande så tipsa jättegärna!

Efter loppet hoppar jag in i en hyrbil och så drar vi direkt till slottet i Bretagne där vi ska smaka och bestämma meny, tårta, vigselplats, bestämma rum till alla gästerna osv. Om jag längtar? Det riktigt pirrar i magen. Fy vad sånt här är kul.

Bellis och Sori ska bo hos farmor och farfar och nu måste vi hoppa in i bilen och dra till Arlanda.

Kram och ha en härlig helg!

Foto Paris: Unsplash 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!