Första advent-mys med saffransscones och chailatte

Vilken härlig helg vi har framför oss. Första advent kan vara en av årets mysigaste dagar och här hemma ska vi verkligen komma i stämning med hjälp av julpynt och en härlig frukost.

Jag tänkte bjussa på två recept som jag verkligen älskar, nämligen saffransscones och chailatte som båda går snabbt att sno ihop och kräver minimalt med ansträngning.

Här hemma i huset så hör lördagar verkligen ihop med scones, vi har ätit det till frukost under alla år vi varit tillsammans (dvs åtta) och har inga som helst planer på att sluta med den supertrevliga rutinen. 😉

Älskar att toppa mina scones med färskost och någon god sylt eller marmelad, men kan även uppskatta dem supermycket med bara lite smör och salt på. Ett annat favoritpålägg är ost.

Det är ett måste att servera dem medan de fortfarande är varma från ugnen och jag blir typ pirrig i magen bara jag tänker på det, haha.

Till dessa juliga scones passar det perfekt att avnjuta en krämig och god chailatte. Det är superenkelt att koka ihop hemma och här nedan hittar du receptet.

Älskar chai och den juliga doften drycken sprider när man tillagar och dricker den. Så himla gott!

Här hittar du receptet på mina goda saffransscones >> 

Här hittar du receptet på min chailatte >>

Ha en riktigt härlig dag.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!