Vårens färger i dagens Metro

Det är verkligen full rulle på redaktionen just nu och vi har SÅ mycket spännande saker på gång på Metro Mode!

Det känns väldigt pepp då jag allmänt inte haft världens bästa start på nya året… Har både fått reda på att en operation väntar inom kort samt blivit påkörd bakifrån av en idiot som satt med telefonen vilket resulterat i en kraftig smäll i nacken då huvudet landade i ratten och studsade tillbaka.

Nu är det ca en vecka sedan och efter att ha besökt läkare har jag fått information om att det troligtvis är en kraftig muskelbristning men att smärtan kommer gå över inom ett par veckor. Gör den inte det behöver nacken och ryggen magnetröntgas osv. Jag försöker nu träna lite smått, göra övningar varje kväll och hålla smärtan tillbaka med alvedon – vägrar nämligen ta något starkare. Självklart hade det kunnat vara värre och jag är väldigt glad att jag inte fick större skador.

Nog om tråkigheter, tänkte tipsa om dagens modesida i Metro där jag tipsar om vårens färger. Det är verkligen inte svårt att drömma sig bort till varmare tider och jag kan inte påstå att det är min favorittid just nu. Men men, bara att bita ihop så är det snart knoppar på träden och man möts av vårsol i ögonen när man tittar ut. 🙂

Bland årets stora trender ser vi allt ifrån denim till plagg som andas 80-tal men också fransar, nätplagg och så massor av färg! I vinter lyser de starka och klara färgerna allra ljusast så som lila, röd och blå. Tar vi sikte mot våren 2019 så finns det två självklara färger som vi vill knipa plagg i redan nu – nämligen gul och beige.

Här hittar du stilsäkra vårköp att haffa i butik nu >> 

BTW! I och med veckans utmaning som består av andningsövningar känner jag mig så mycket mer stabil rent psykiskt och man jämför med förra veckan. Hoppas det håller i sig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så tråkigt att höra om nacken, hoppas den blir bättre snart! ❤️Kram

    Mirna 2019-01-16 22:48:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!