Vinterlöpning och isvak

Wow vad magiskt vackert det är utomhus just nu.

Riktigt njuter av våra långa morgonpromenader av Bellis följt av löpturer om eftermiddagen. Jag älskar att springa utomhus året om och tycker att det slå vilket gym som helst alla dagar i veckan.

Har börjat spring 1,5 mil varje lördag och söndag för att få in lite mil i benen inför mitt ultramaraton i juni och det känns riktigt bra.

Har dessutom en socker och alkoholfri period just nu. Vill fokusera på min hälsa och mitt välmående då jag jobbar väldigt mycket och känner att jag behöver välja bort allt sådant som egentligen bara får mig att må bättre för stunden (men sämre i långa loppet).

Ska förklara närmre hur jag tänker och exakt vad jag menar men nu ska jag krypa ner i bubbelpoolen efter ett tufft men skönt träningspass i skogen. 🙂

Kanske vågar jag ta premiärdoppet i isvaken som Krister öppnade till mig förra helgen efter att jag blivit uppvärmd? Haha, kanske inte ändå. Hittills har jag rullat ett varv i snön efter jag badat en halvtimme och hoppar sedan ner i 40-gradiga vattnet igen. Man lider men det känns sjukt hälsosamt.

Har därför fått för mig att isvak är det ultimata hälsohacket (och det kanske det är?) men känns ju sjukt att hoppa ner där om man inte är under pistolhot. Haha, to be continued…

Btw, kommer lite härliga recept här i helgen!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!