Universums otroliga kraft

I dag på lunchen hade jag min sista session med min grymma livscoach Filippa Tjärnlund (innan hon går på mammaledighet) och idag fick vi båda vara med om ett mirakel(!) Jamen på riktigt. Filippa sa flera gånger att hon fick gåshud och tappade typ hakan när jag berättade vad som hade hänt kvällen innan…

Anledningen till det handlar kort och gott om att jag hade ett gäng väldigt konkreta mål när jag kom till Filippa för sex månader sedan. Mål som vi skrev ner på en lista och kikade på idag. Några mål var rätt så enkla att förstå att jag skulle lyckas med under den här tiden men ett mål var en dröm sedan många år tillbaka – som jag inte hade en aning om hur jag skulle kunna förverkliga. Verkligen inte en aning!

Den drömmen gick i alla fall i uppfyllelse igår på grund av vad som bara måste vara universums kraft. Känns som jag hela tiden pratar i gåtor och inte säger någonting rakt ut här på bloggen men denna ”hemlis” måste jag dessvärre också hålla på ett litet tag till. Men SNART ska ni få veta mer om detta.

Jag har levt med attraktionslagen i över tio år nu och det är så långt ifrån ”flum” man kan komma. Och även om man inte tror på attraktionslagen så behöver man dras med den ändå… För vare sig man vill det eller inte så drar man till sig personer, situationer och omständigheter i samma frekvens som man själv befinner sig i. Varje dag och hela tiden.

Så varför inte aktivt börja skicka vibrationerna i den riktning du vill ha dem? Jag rekommenderar att du börjar med det redan idag! 🙂 Du kan läsa mer om mina tankar kring ämnet och tips på hur jag aktivt jobbar med kraften här.

Ha en mysig kväll.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Är dålig på att kommentera men vill säga att jag gillar din blogg. Från en läsare som hela tiden återkommer hit.

  Sandra 2019-02-14 20:33:36
  Svara
 • Spännande! ?

  Sofia Karlsson 2019-02-14 12:15:16 http://www.sofiabakar.com
  Svara
 • Jag är inte förvånad över att detta fungerar, du har alltid haft mål och lyckats genomföra det mesta? Du är grymt målmedveten och jobbar hårt för att lyckas, Du förtjänar all lycka i världen❤️?

  [email protected] 2019-02-13 18:08:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!